Polo er et af de ældste spil i verden, der faktisk går tilbage til gange tidligere end optagne historiedokumenter. Det blev først spillet af nomader i Centralasien, og efterhånden fulgte sporten nomaderne til Persien, som i dag er kendt som Iran, engang mellem årene 600 BC. og 100 A.D.[1] Over tid er den måde, hvorpå spillet bliver spillet, ændret, men det grundlæggende koncept for at spille sporten til hesteryggen er forblevet den samme.

Metode En af tre:
Spille udendørs polo

1. 1 Form to hold med fire spillere på hvert hold, som alle er på hesteryg. De fire spillere er delt i "angreb" og "forsvar" roller, baseret på deres nummer, som er angivet på deres trøjer.[2]
    • Spillers 1 primære fokus er på at score mål for holdet, hvilket er en offensiv position. Denne spiller har ofte det laveste handicap, som refererer til spillerens færdighedsniveau.[3] Spiller 1 har også ansvaret for at dække modstanders spillerens spiller 4.[4]
    • Spiller 2 er også fokuseret på scoring som en offensiv position, men han / hun påtager sig mere ansvar for at spille forsvar end Player 1. Player 2 skal også dække modstanders spillerens 3 spiller.[5]
    • Spiller 3 har mange ansvarsområder, fordi han / hun typisk er både den bedste spiller på holdet og holdkaptenen. Roller omfatter scoring, spiller forsvar, fastlæggelse af strategi og dækker den modsatte spiller 2.
    • Spiller 4's hovedansvar spiller forsvar for holdet, og han / hun kan bevæge sig overalt på banen.[6] Han / hun skal dække modstanderens spiller 1.
  2. 2 Kend hver spiller og holdets tildelte handicap. Polokonkurrenceudvalg findes i hvert land, hvor sporten spilles, og disse udvalg bestemmer både spillernes og holdets handicap.
    • Handicaps spænder fra -2, som refererer til begyndere, til 10, hvilket refererer til meget avancerede.[7]
    • Handicaps henvises til i mål, f.eks. et hold har et handicap på 20 mål.
    • Polokonkurrenceudvalg bruger handicap til at tildele hold til forskellige niveauer af spil med lav målpolo med et totalt handicap på -8 til 4, mellemmålspo Polo på 4 til 16 og højmålspo på 17 til 40. Disse niveauer fordeles yderligere at matche hold med tilsvarende oplevelsesniveauer.[8]
  3. 3 Arranger en hest til hver spiller. Heste, der anvendes til polo, kaldes "ponyer", selv om de sædvanligvis er fulde heste.
    • Ponies har lov til at være i størrelsesområdet på 14,2 hænder til 16,0 hænder, som måles på hestens vis. En hånd måles i fire tommer, så ponyer kan være 58 til 64 inches i højden.
    • Ponies bør veje mellem 900 og 1100 pund.
    • Polo ponyer er valgt til udholdenhed, smidighed, manøvredygtighed og hastighedsudbrud.[9] De er ofte Thoroughbreds eller thoroughbred crosses.
    • Polo regler dikterer, at ponyer skal gives pauser i spillet, så hver polo spiller skal have mindst 2-3 ponyer for lav mål polo op til en pony per chukka, eller tidsperiode for high goal polo.[10] Ponies kan spille i højst to ikke-på hinanden følgende chukker pr polo match.[11]
  4. 4 Forstå hvordan spillet er tidsbestemt og kontrolleret. Polo har flere perioder, såvel som monterede dommere og dommere.[12]
    • En polokamp har 7-minutters tidsperioder, der kaldes chukkas. Den samlede spilletid er cirka en time og en halv til to timer eller 90-120 minutter.
    • Høje målkampe har seks chukkaer.
    • Der er 3 minutters pauser givet mellem chukkaer, og der er også en 15-minutters halvtid.
    • Hvert spil har to dommere og en dommer, som intervenerer, når dommerne ikke kan nå til enighed. Der er også en flagmand på hver målpost, der signalerer, når et mål er blevet scoret.
    • Outdoor polo spilles på et felt, der er 300 meter langt med 160 meter bredt. Hver ende af polo-feltet som et 8-yards bredt mål med 10 fods høje indlæg.
  5. 5 Lær hvordan spillet spilles. Spilafspilning er ret ligetil, så længe teknikkerne og reglerne forstås.[13]
    • Spillere bruger en håndteret mallet og leger med en lille, solid plastikbold.
    • En polo-kamp begynder med et indkast, hvilket er når en embedsmand ruller bolden ind mellem holdene, der er opstillet i numerisk rækkefølge modsat af hinanden (dvs. spiller 1 på tværs af spiller 4, spiller 2 på tværs af spiller 3, og så videre). Indkaster sker også, når spillet genoptages efter en timeout.
    • Retten til vejen i polo refererer til kuglens linje, mens den er i spil (det vil sige retningen, hvor bolden ruller som en del af spillet). Spilleren der sidst ramte bolden har ret til vejen. Modstående spillere får lov til at køre sammen med spilleren med ret til vejen, så længe de ikke forhindrer hans / hendes vej.
    • Et mål scoret ved at køre bolden i modstanders mål med mallet. Hold skifter slutmål efter hvert mål er scoret for at tage hensyn til vindfordel.
    • Overtrædere kan kalde foul for farlig ridning eller ukorrekt brug af mallet. Straffe kan variere fra et gratis hit til et gratis mål for modstanderne.
    • Overtid kaldes "pludselig død" og sker i slutningen af ​​sidste chukka, hvis de to hold er bundet. Det første hold der scorer vinder.[14]
  6. 6 Vær opmærksom på defensive spilteknikker.[15] Defensive teknikker hjælper spillerne med at holde modstanderne ude af scoring i deres mål.
    • Spillere kan blokere en modstanderens sving ved at hænge deres indkøbscentre. Spillere kan kun gøre dette, når de er på samme side, at modstanderen svinger, eller hvis de er direkte foran eller bag modstanderen.
    • Ride-offs er tilladt i 30 graders vinkler og ved hestens skulder. En ride-off bruges til at bryde en modstanderens koncentration ved at ride sammen med ham / hende, der forbinder med den modstående hestens skulder og fører modstanderen væk fra bolden.

Metode To af tre:
Spiller Arena Polo

1. 1 Opret to hold med tre spillere på hvert hold. I modsætning til udendørs polo kræver arena polo kun tre spillere, for det meste for at holde sikkerheden for hestene og rytterne i tankerne.[16]
    • Spillernes trøjer skal angive deres nummer som spiller 1, 2 eller 3.
    • At have alternative spillere er tilladt for hvert hold, og supplerende spillere skal være kvalificerede til at spille.
    • Spillernes handicap stiger normalt med en for arena polo, fordi det kræver forskellige færdigheder. Det betyder, at hvis en spiller udendørs polo handicap er 1 mål, er hans / hendes arena polo handicap 2 mål.[17]
  2. 2 Sørg for, at hver spiller har mindst to ponyer for kampen. Arena polo kræver færre ponyer pr. Spiller.[18]
    • Spillere kan skifte to ponyer for hver chukka, hvilket giver en pause, mens den anden er kørt for den nuværende chukka.
    • Ponies kan være enhver race eller størrelse til arena polo.
    • Ponies må ikke være blinde i begge øjne og skal kunne kontrolleres for hele kampen, eller de kan udelukkes.
  3. 3 Forstå, hvordan arena polo er tidsindstillet og kontrolleret. Mens disse regler ligner den af ​​udendørs polo, er der nogle forskelle.[19]
    • Arena polo har fire 7-minutters chukkaer, med 4 minutters pauser efter de fleste chukkaer. Slutningen af ​​den anden chukka efterfølges af en 6 minutters pause.
    • En klokke eller et signal lyder 30 sekunder før slutningen af ​​hver chukka.
    • Spil embedsmænd omfatter to dommere, en dommer, en timekeeper, en scorekeeper, og måldommere. Det er imidlertid de dommere, der har ansvaret for at signalere, når et mål er scoret.
    • En arena skal være 300 meter lang med 150 fod bred, med mål i hver ende, der er 10 fod bred ved 12 meter høj.
  4. 4 Lær reglerne for at spille arena polo, da der er nogle forskelle fra udendørs polo. Det meste af spillet spilles ens, men da det spilles i et mindre rum, opstår der nogle forskelle.
    • Et mål scores når bolden rammer styrene inden for målområdet og tæller som et punkt. En lille, luftfyldt bold med en omkreds på 12,5 "til 15" anvendes.
    • Kampen begynder med et indkast, hvilket er når en embedsmand ruller bolden ind mellem holdene, som er opstillet parallelt med hinanden. Indkastet sker, efter at dommeren laver en mønt, med kaptajnen til det vindende hold, der vælger hvilket mål deres hold forsvarer først.
    • Et mål scoret ved at køre bolden i modstanders mål med mallet. Hold skifter slutmål efter hver chukka.
    • Spilleren med ret til vejen skal følge kuglens linje (det vil sige den retning, hvor den ruller som en del af spillet), og hvis kuglens linje ændres, skal andre spillere, der måtte være i vejen, have tid til at rydde den nye ret til vejen. Spillere har ikke lov til at hindre retten til vejen, medmindre de er langt nok væk fra spilleren med ret til at undgå kollision.
    • I tilfælde af et slips vil spillet genoptages med de sædvanlige tidsperioder efter 10 minutters interval. Det første hold, der scorer, vil vinde.
  5. 5 Vet hvad der kan medføre fejl og straffe at blive tildelt. Dette system er også lidt anderledes end udendørs polo.[20]
    • En dommer kan kalde en fejl på enhver overtrædelse af spillereglerne. Når en fejl er kaldt, skal dommeren kalde en time for at annoncere fejlen til spillerne.
    • Der er en række forskellige sanktioner, der kan tildeles baseret på den begåede fejl. Disse omfatter et gratis mål til det fouled team, gratis hits i forskellige afstande fra målet, fjernelse fra del eller resten af ​​spillet, diskvalifikation og fortabelse.
    • Spillere må ikke argumenterer med dommere, når der bliver kaldt fejler, og vulgært sprog eller respektløst holdninger tolereres ikke.

Metode Tre af tre:
Vedligeholdelse af sikkerhed, mens du spiller polo

1. 1 Bær passende gear til spil. Polo kræver en særlig uniform, som hjælper med at beskytte spillere. Der er også sikkerhedskrav til ponyerne.
    • Hjelme er et must for sikkerheden. De tilbyder beskyttelse i forskellige scenarier, herunder at falde ud af ponyen og blive ramt af en hegn eller bold.
    • Outfitet omfatter en langærmet trøje med ridningbukser og støvler. I mange tilfælde må spillerne ikke bære skarpe sporer eller gear med udragende spænder eller pinde.[21]
    • Ponies skal have støvler på alle fire hover og bandager på alle fire ben til beskyttelse mod bolden.[22]
    • Spillere har ikke lov til at bruge et tøj med blinkers på deres ponyer. Blinkers hindrer udsigten til ponyen.[23]
  2. 2 Følg reglerne i spillet. Reglerne er beregnet til at holde spillet sikkert for både spillere og ponyer, og der er nogle centrale regler for at fremhæve.
    • Spillere må ikke røre ved en anden spiller eller pony, herunder tack (fx sadler, tæppe, et cetera), med hans / hendes hegn.[24]
    • Polo skal spilles med højre hånd, fordi venstrehåndede spillere menes at have mindre nøjagtighed.[25]
    • Det er vigtigt, at polo ponyer er veluddannede og let kontrollerede. Hvis en pony fejler og kommer ud af sin rytters kontrol, er det en fare ikke kun for rytteren, men også for andre spillere og embedsmænd.
    • Drej mallet i en passende afstand fra andre spillere eller embedsmænd. At svinge det i nærheden kan forårsage en fejl.[26]
  3. 3 Undgå at deltage i enhver form for fritidsbrug eller alkohol før du spiller. Af indlysende årsager hæmmer dette en spillerens dom og sætter sig selv i fare, såvel som de andre spillere og embedsmænd.
  4. 4 Stop eller deltager ikke i spil, hvis en spiller er fysisk svækket. Dette omfatter en række problemer, og det refererer hovedsagelig til hændelser, der skete før eller under afspilning.[27]
    • Broken eller brudt knogler
    • Dislocated fælles stikkontakter
    • hjernerystelse
    • Sygdom, såsom en virus, infektion eller influenza
  5. 5 Lær at ride en hest før du spiller. Mange spillere lærer at ride, mens man lærer at spille polo, men det er bedst at have en grundlæggende forståelse af, hvordan man kan ride.
    • Tag ridetimer med en poloklub eller på en stald, der tilbyder lektioner.
    • Forstå, hvordan polo ponyer er trænet, som skal reine med den ene hånd og være yderst lydhør over for benstik.[28]
    • Bliv fortrolig med alle ponyer, som du vil ride under polo kampe. Hver pony har sit eget temperament.
  6. 6 Kør din pony sikkert og omhyggeligt. Farlig ridning er værdig og kan forårsage diskvalifikation fra kampen, ud over at sætte andre spillere og embedsmænd i fare.[29]